HomeArbitrajS-a anunțat clinicul de arbitraj 2015

S-a anunțat clinicul de arbitraj 2015

Astăzi, pe pagina oficială de Facebook a Asociației Arbitrilor de Fotbal American din România, a fost anunțat clinicul de arbitraj pentru fotbal american din 2015.

Acesta se va desfășura de-a lungul a două zile, pe 14 și 15 februarie 2015, la București.

Anul acesta, clinicul va fi susținut de o personalitate marcantă a fotbalului american internațional. Invitatul acestui an este Jim Briggs, Presedinte al Comisiei de Regulament al IFAF, Presedinte al Comisiei de Regulament al BAFRA, Presedinte al Comisiei de Disciplina al BAFA și mai ales autorul „Manual of Football Officiating„, titlu ajuns la cea de-a XV-a ediției, unealtă indispensabilă pentru oricine își propune să arbitreze acest sport.

Silviu Duță, Vicepreședinte AAFAR, ne-a mărturisit că: „Venirea lui Jim Briggs în România este o ocazie unică pentru toți cei implicați în fotbalul american autohton de a-și aprofunda cunoștințele cu privire la regulamentul și desfășurarea jocului și mai ales de a descoperi că plăcerea practicării acestui sport stă atât în competitivitate cât și în respectul față de adversar.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la clinic@aafa.ro sau la telefon 0722.155.238Taxa de participare pentru acest clinic nu a fost încă făcută publică, dar Silviu Duță ne-a confirmat că nu vor exista diferențe semnificative față de anul trecut.

Acesta este al doilea an consecutiv în care AAFAR organizează clinicul de arbitraj premergător CNFA, anul trecut invitat fiind Președintele în funcție al Comisiei de Arbitraj EFAF, Jose Maria Rebes Molina.

 

Share With:
Rate This Article
Discuții