HomeCNFA89ers favoriți la calificarea în finală

89ers favoriți la calificarea în finală

Timișoara 89ers are cele mai mari șanse să se califice în finală. Beneficiând de avantajul terenului și fiind într-o formă bună, timișorenii ar trebui să nu aibă prea mari emoții în fața celor de la Warriors, aflați încă în reconstrucție.

Pentru frumusețea jocului, sperăm la o surpriză și ne dorim un meci cât mai echilibrat. Cifrele sunt însă de partea vicecampionilor de anul trecut.

89ers sunt pe val după ce au învins echipa campioană, Cluj Crusaders, devenind astfel principala favorită la câștigarea trofeului în acest an. În acest an având și avantajul terenului propriu, ROBOWL V se va desfășura pe arena Dan Păltinișanu din Timișoara.

În acest sezon timișorenii au marcat 120 puncte și au primit doar 8. Doar clujenii au reușit să marcheze împotriva lor. În semifinală vor întâlni cealaltă echipă care a disputat 3 partide în acest sezon de CNFA, Bucharest Warriors.

89ers este neînvinsă de 4 meciuri, cele 3 din campionat plus amicalul de anul trecut împotriva celor de la Rebels.

Timișorenii au mai participat la alte două ediții de CNFA. În 2010, în anul înființării, sub numele de Timișoara Lions când au disputat 2 meciuri și anul trecut când au ajuns până în finală.

Sursa foto: pressalert.ro

Share With:
Rate This Article
Discuții