HomeCNFAA doua victorie pentru Bucharest Warriors în acest sezon

A doua victorie pentru Bucharest Warriors în acest sezon

Sâmbătă dimineață, pe terenul din Complexul Studențesc Tei din București, a avut loc meciul inaugural al celei de-a patra etape a Campionatului Național de Fotbal American 2015.

În fața a aproximativ 100 de spectatori, gazdele partidei, Bucharest Warriors, au dat piept cu Reșița Locomotives. Ajutate și de vremea de afară, una numai bună pentru un meci de fotbal american, cele două echipe au oferit celor prezenți în tribune un meci frumos cu multe faze spectaculoase.

Bucharest Warriors au început foarte bine partida și au reușit să înscrie chiar la primul drive de care au beneficiat. O pasă în partea stângă, recepționată în end zone de către #17 Claudiu Colgiu au adus echipa bucureşteană la conducerea partidei. Conversia de punct a fost ratată astfel scorul devenea 6-0 pentru gazde. Acesta avea să fie și rezultatul la sfârșitul primului sfert.

Cel de-al doilea sfert a mai adus încă 10 puncte pe tabelă pentru Warriors, acestea fiind marcate de către: #9 Răzvan Matache printr-un field goal, #60 printr-un touchdown și #17 Claudiu Colgiu cel care a reușit transformarea extra point-ului. Scorul la pauză era favorabil bucureștenilor, 16-0.

A urmat un sfert al treilea în care defensivele celor două echipe au dominat și tabela a rămas neschimbată.

Sfertul al patrulea a adus și cel de-al treilea touchdown pentru Warriors, înscris de către #95  iar conversia de 1 punct a fost iarași reușită de către numărul #17 Claudiu Colgiu. Eforturile ofensive ale Locomotives nu aveau să rămână nerasplătite, #46 Sebastian Uța reușind să aducă primele puncte pentru Reșița în această partidă și totodată în acest sezon, în urma unui touchdown înscris printr-un run scurt pe centrul terenului.

Replica a venit imediat din partea celor de la Warriors și #17  Claudiu Colgiu reușește un nou field goal. A urmat probabil una din cele mai spectaculoase faze ale meciului, kick off-ul bucureștenilor fiind returnat până în end zone de către #1 Darko Pavlovic. Ca și în cazul primului touchdown, Reșița a încercat conversia de 2 puncte, ambele însă au fost nereușite.

Scor final a fost 26-12 pentru Bucharest Warriors, aceștia continuându-şi parcursul bun în acest sezon, rămănând neînvinși după primele patru etape ale sezonului.

Reșița Locomotives au reuşit să înscrie primele puncte într-un meci oficial și rămân în căutarea primei victorii.

Pentru Warriors urmează înca o partidă disputată acasă în compania celor de la Mureș Monsters, în timp ce Locomotives se vor deplasa în etapa următoare la Cluj unde vor juca împotriva echipei locale Crusaders.

Share With:
Rate This Article
Discuții