HomeCNFABucharest Rebels câștigă conferința de Sud-Est

Bucharest Rebels câștigă conferința de Sud-Est

Returul derby-ului Bucureştilor s-a disputat ieri, pe 16.05.2015, pe stadionul din incinta complexului sportiv Ion Ţiriac. Deşi Bucharest Rebels se aflau în fruntea clasamentului, diferenţa dintre ei şi Bucharest Warriors era doar de punctaveraj.

Echipa gazdă, Bucharest Rebels, a început în forţă meciul, reuşind să domine fără drept de apel primele două sferturi. La pauză, scorul era 14 – 0 pentru Rebels.

După ieşirea de la vestiare, Warriors au prins avânt, apropiindu-se de end-zone-ul advers şi reuşind, să oprească toate drive-urile Rebels. Încercările Warriors de a reveni în joc au eşuat, scorul după primele 3 sferturi rămânând 14 – 0 pentru gazde. Ultimul sfert a fost unul al tatonărilor, echipele nereuşind să se impună, una în faţa celeilalte.

Dincolo de unele probleme apărute în afara terenului, meciul a fost unul mult mai calm faţă de meciul tur.

Astfel, locul 1 în conferinţa de Sud-Est a fost ocupat de Bucharest Rebels cu 4 victorii şi un egal în timp ce locul al 2-lea a fost luat de Bucharest Warriors cu 3 victorii, 1 înfrângere şi 1 egal. Cel de-al treilea loc a fost ocupat de Mureş Monsters cu 5 îngrângeri şi nicio victorie.

În semifianle, meciuri care se vor disputa pe 30-31 mai, Bucharest Rebels vor primi vizita Timişoara 89ers în timp ce Bucharest Warriors se vor deplasa la Cluj pentru a disputa meciul împotriva echipei locale, Crusaders.

Sursă foto: https://www.facebook.com/events/1403440669980769/

Share With:
Rate This Article
Discuții