HomeCNFACNFA 2013 finalul etapei a III-a

CNFA 2013 finalul etapei a III-a

În această sâmbătă, 25.05.2013  s-au jucat, la Timişoara şi Bucureşti, ultimele două meciuri ale sezonului regulat din Campionatul National de Fotbal American, meciurile etapie a III-a. Ambele meciuri au fost fără miză reală, stabilindu-se doar clasamentul final înainte de cele două finale ce se vor disputa pe Cluj Arena.

La Timişoara, începând cu ora 11.00, 89ers au fost gazdele jucătorilor de la Cluj Crusaders. Meciul a fost unul greu, soldându-se cu drumuri la spital. Scorul final a fost de 8 la 0 pentru jucătorii din Cluj Napoca, clujenii adjudecându-şi locul 1 al sezonului regulat, locul al 2-lea revenindu-le celor de la Timisoara.

În capitală, începând cu ora 11.30 s-a disputat, pe terenul echipei Bucharest Rebels, meciul dintre Rebels şi Bucharest Warriors. Deşi se preconiza un meci urât, jucătorii ambelor echipe s-au comportat exemplar pe teren. Meciul s-a terminat cu victoria usturătoare a celor de la Rebels, care au înscris 40 de puncte, faţă de 8 ale Warriors. Prin acest rezultat, Rebels a obţinut locul 3 în campionatul regulat cu o singură victorie iar Warriors şi-au adjudecat cel de pe urmă loc, fără nicio victorie.

Astfel RoBowl 2013 se va juca, pe Cluj Arena astfel: Sâmbătă, 15 iunie, Bucharest Rebels vs. Bucharest Warriors în finala mică iar Duminică, 16 iunie, Cluj Crusaders vs. Timişoara 89ers în finala mare, propriu-zis RoBowl-ul 2013. Ne aşteptăm la două meciuri frumoase, sperăm şi cu Live Streaming, dacă va fi posibil.

Foto: Romulus Anghel

Share With:
Rate This Article
Discuții