HomeCNFAMonștrii mureșeni răpuși de Crusaders

Monștrii mureșeni răpuși de Crusaders

Cel de-al doilea meci al CNFA 2014 a fost susţinut tot în conferinţa de Nord-Vest, Mureş Monsters venind în vizită la campioana Cluj Crusaders. Meciul s-a disputat pe terenul de rugby al Parcului Sportiv Universitar “Prof. Dr. Iuliu Haţieganu” iar vremea a fost una care a i-a ţinut pe majoritatea fanilor fotbalului american la distanţă, ploaia mocănească în rafale îngreunând disputarea acestui meci.

Crusaders au dominat fără drept de apel prima jumătate a meciului, înscriind 20 de puncte pentru ca, în al doilea sfert să marcheze alte 16. Deşi debutantă, echipa din Târgu Mureş şi-a arătat în repetate rânduri colţii, reuşind, în cel de-al treilea sfert să urce primele puncte pe tabelă. Meciul s-a terminat cu scorul de 48 la 6 după ce, în ultimul sfert, Crusaders au urcat alte 12 puncte.

În ciuda vremii şi a câtorva accidentări, meciul a fost unul frumos, axat pe run-uri, revelând două echipe care s-au antrenat în mai multe rânduri împreună. Mureş Monsters au arătat o creştere înspăimântătoare de la scrimmage-ul susţinut la Bucureşti, împotriva Bucharest Warriors.

În etapa viitoare a conferinţei de Nord-Vest, Monsters vor susţine primul meci acasă, Baia Mare Miners venind în vizită pentru a disputa meciul debutanţilor, în timp ce Cluj Crusaders de vor deplasa la Timişoara pentru a-şi măsura puterile cu rivalii din conferinţă: Timişoara 89ers.

Sursa foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article
Discuții