HomeCNFACNFA 2015 după vacanță

CNFA 2015 după vacanță

Sărbătorile Pascale au adus prima pauză în ediția 2015 a Campionatului Național de Fotbal American. S-au disputat până acum 6 meciuri, fiecare echipă având ocazia să joace împotriva rivalilor de conferință.

Am văzut jocul debutanților în  CNFA, Reșița Locomotives, am observat evoluția Mureș Monsters și ne-am putut bucura de meciuri între clasicele rivalități Bucharest Warriors vs. Bucharest Rebels și Cluj Crusaders vs. Timișoara 89ers.

După meciurile tur, clasamentele celor două conferințe sunt după cum urmează: În Conferința de Nord-Vest, cu două victorii și nicio înfrângere, Cluj Crusaders s-a poziționat pe primul loc. În urma lor, cu o victorie și o înfrângere se află Timișoara 89ers. Ultimul loc este luat de Reșița Locomotvies cu două înfrângeri.

În Conferința de Sud-Est, două echipe se află la egalitate de victorii, Bucharest Warriors și Bucharest Rebels au ambele câte o victorie în fața Mureș Monsters și un egal în confruntarea directă. Rebels se află însă pe primul loc, având un punctaveraj superior Warriors, 57 de puncte diferență față de 21 de puncte. Mureș Monsters se află pe ultimul loc cu două înfrângeri, observându-se o evoluție a echipei, în special în jocul de pase.

În CNFA 2015 urmează etapa inter-conferințe. Dintre cele trei meciuri care se vor disputa, Timișoara 89ers, locul al doilea în conferința de Nord-Vest și Bucharest Rebels, lideri în conferința de Sud-Est vor avea cel mai dificil meci, întâlnindu-se la Timișoara. În aceeași etapă, Cluj Crusaders vor face o vizită în Târgu Mureș pentru a se confrunta cu echipa locală, Monsters, în timp ce Reșița Locomotives vor face o vizită în capitală pentru a-și măsura forțele cu Bucharest Warriors, echipă pe care au învins-o în primul meci jucat de Locomotives.

CNFA 2015 are parte de un nou kick-off după o pauză de două săptămâni. De data aceasta la București. Nu ratați meciurile care vor veni. Merita!

Share With:
Rate This Article
Discuții