HomeCNFADerby indecis în București

Derby indecis în București

Sâmbătă, 4 aprile, Bucharest Warriors au primit vizita rivalilor de la Bucharest Rebels. Deși meciul s-a disputat pe terenul „de casă” al celor de la Rebels, Warriors au fost organizatorii.

Ambele echipe veneau după câte o victorie împotriva rivalei comune de conferință, Mureș Monsters și căutau să se desprindă în fruntea clasamentului.

Din cauza rivalității dintre cele două echipe, meciul s-a disputat pe fondul unei nervozități sporite, prezentă la unii jucători din ambele tabere astfel că jocul nu a fost în limita sportivității pe toată durata confruntării.

Jocul a fost unul echilibrat, destul de fracționat de foarte multe penalizări împărțite ambelor echipe. Până și cele 4 touchdown-uri au fost marcate câte unul în fiecare sfert.

Desi cu mai puțin de 1 minut înaintea finalului partidei, cei de la Warriors aveau posesia foarte aproape de end zone-ul advers la scorul de 12 egal, aceștia nu au încercat un field goal. Cum toate încercările de a marca un nou touchdown au eșuat, scorul final a fost 12-12.

Acest meci a contat pentru etapa a treia a sezonului regulat din Campionatul Naţional de Fotbal American ediţia 2015 și pentru că meciurile se desfășoară tur-retur, nu au existat prelungiri.

După primele trei etape, Bucharest Rebels conduce în clasamentul conferinței, având același număr de victorii ca Bucharest Warriors, însă cu un punctaveraj mai bun. Locul 3 este ocupat de Mureș Monsters.

În toate meciurile disputate în această conferință au reușit să marcheze ambele echipe.

Etapa viitoare, care va începe pe 18 aprilie, etapa inter-conferinţe, Warriors vor primi vizita celor de la Reșița Locomotives iar Rebels se vor deplasa la Timișoara pentru duelul cu echipa locală, 89ers.

În etapa a patra sunt programate 3 meciuri între echipe din conferințe diferite. Cel de-al treilea meci se va disputa la Târgu Mureș între echipa locală, Monsters, și Cluj Crusaders.

Foto: https://www.facebook.com/photoaction.ro

Share With:
Rate This Article
Discuții