HomeCNFAFinal de conferință

Final de conferință

În cursul zilei de duminică, 1 iunie, a avut loc ultimul meci al conferinţei de Nord-Vest, meci disputat la Târgu Mureş între Timişoara 89ers şi Mureş Monsters.

După cum am anunţat, cu această ocazie cei de la Monsters au organizat o colectă de bunuri pentru copii nevoiaşi, încununată de un succes palpabil.

Meciul s-a terminat cu scorul de 62 la 0 în favoarea 89ers. Timişorenii şi-au confirmat dominaţia asupra conferinţei de Nord-Vest cu acest ultim meci, oprind fără drept la replică ofensivă din Târgu Mureş, ofensiva 89ers reuşind, în paralel, să se desfăşoare pe teren.

În acelaşi timp, Mureş Monsters, echipă aflată la debutul în CNFA au demonstrat că pot duce un campionat până la capăt şi că pot să înfrunte cele mai puternice echipe ale campionatului de anul trecut.

Celălalt meci al conferinţei de Nord-Vest, dintre Cluj Crusaders şi Baia Mare Miners nu s-a mai disputat, cei de la Miners renunţând la disputarea ultimului meci.

După meciul de duminică, clasamentul conferinţei s-a definitivat. Pe primul loc se află Timişoara 89ers cu 3 victorii şi nicio înfrângere, cu un plus de puncte marcate de 120 de puncte înscrise şi doar 8 primite.

Pe locul al doilea se afla Cluj Crusaders cu 2 victorii şi 1 înfrângere, în faţa celor de la 89ers, în etapa a II-a a campionatului. Aceştia au marcat 57 de puncte şi au primit 20, 14 de la 89ers şi 6 de la Mureş Monsters.

Pe locul al treilea s-a clasat Mureş Monsters, cu 1 victorie şi 2 înfrângeri iar pe ultimul loc s-a clasat Baia Mare Miners fără nicio victorie şi 3 înfrângeri, două dintre ele pierdute la masă verde.

Mai departe în semifinale vor merge Timişoara 89ers, care vor primi în vizită echipa poziţionată pe locul al 2-lea în conferinţa de Sud-Est şi Cluj Crusaders, care vor face o vizită la Bucureşti pentru a se confrunta cu echipa clasată pe locul 1.

Sursa foto: Timişoara 89ers

Share With:
Rate This Article
Discuții