HomeCNFAFlorin Oltean, MVP în meciul de la Reșița

Florin Oltean, MVP în meciul de la Reșița

Etapa a doua din Campionatul Național de Fotbal American 2015, a adus față în față echipele Reșița Locomotives și Cluj Crusaders. Mulțumită ajutorului primit din partea celor de la Reșița, cei care ne-au pus la dispoziție materialul video, va prezentăm datele statistice ale acestui meci.

Cluj Cruseders s-au impus în fața reșițenilor cu scorul 52-0, o contribuție importantă la acest rezultat au avut-o #7 Paul Cîrja și #21 Florin Oltean, quarter back-ul respectiv runingback-ul clujenilor.

Passing game-ul Cluj Crusaders a funcționat foarte bine în această partidă, QB-ul clujan, #7 Paul Cîrja, terminând partida cu 10 pase complete din 20 de încercări, reușind să aducă echipei sale un total de 154 yarzi și 2 touchdown-uri. De partea cealaltă, #3 Ionuț Voinea, quarter back-ul titular al Locomotives a reușit doar 2 pase complete din 13 încercari, pentru un total de 6 yarzi.

#21 Florin Oltean s-a remarcat în ground game, fiind liderul yarzilor obținuți prin run în acestă partidă, totalizând 127 yarzi din 8 încercări. Cele 4 touchdown-uri marcate de acesta au contribuit din plin la victoria categorică a celor de la Crusaders. Pentru Locomotives, #46 Sebastian Uţă a adus cei mai mulți yarzi, 19 în urma a 11 run-uri, în timp ce #55 Alfred Loba a avut cea mai bună medie pentru reșițeni, cu un total de 17 yarzi din 2 runuri.

Cele 10 pase complete ale lui #7 Paul Cîrja au fost distribuite către 5 reciveri diferiți. #81 Jeremy David a recepționat două dintre pase și a reușit să câstige 46 yarzi, cei mai mulți în acest meci, și a înscris 1 touchdown. Cele 2 pase complete ale reșițenilor au mers catre 2 ținte, #87 Ionuț Murgu recepționând o pasă de 5 yarzi, aceasta fiind cea mai lungă pasă pentru echipa sa.

În defensiva remarcații au fost #18 Florin Picu, pentru Locomotives, cu 2 intercepții reușite și #89 Robert Kun, pentru Crusaders, deasemenea cu 2 intercepții. Singurul sack al partidei a fost reușit de către #2 Trevor Lothrop pentru Cluj Crusaders.

Stats powered by: http://www.fotbalamerican.info/

Sursă foto: petredalea.ro

Share With:
Rate This Article
Discuții