HomeCNFAÎnfrângere amară pentru Timișoara 89ers

Înfrângere amară pentru Timișoara 89ers

Timişoara 89ers a primit, pe data de 16.05.2015, vizita Cluj Crusaders, într-un meci contând pentru ultima etapă din sezonul regulat al Campionatului Naţional de Fotbal American ediţia 2015.

Fără miză pentru clasamentul final, Crusaders fiind la două victorii în faţa timişorenilor, meciul putea fi ocazia 89ers pentru a demonstra că au o pretenţie îndreptăţită la RoBowl VI. De asemenea, era ocazia gazdelor de a-şi lua revanşa împotriva rivalilor clasici din conferinţă.

Meciul a început foarte bine pentru 89ers, dominând prima jumătate de meci, reuşind un touchdown fără converise. La pauză scorul era 6 – 0 pentru echipa gazdă.

Odată cu ieşirea de la vestiare, Crusaders au părut să-şi intre in ritm, reuşind în sfertul trei primul lor touchdown din acest meci, cu o conversie de un punct reusită.

După sfertul trei scorul era încă unul echilibrat, 7 – 6 pentru vizitatori. În ultimul sfert însă, timişorenii au fost copleşiţi, Crusaders reuşind alte trei touchdown-uri. Scorul final a fost 26 la 6 în favoarea Cluj Crusaders, crescând la trei diferenţa de victorii faţă de Timişoara 89ers.

Astfel, locul 1 în conferinţa de de Nord-Vest a fost ocupat de Cluj Crusaders cu 5 victorii şi nicio îngrângere, locul al 2-lea a fost ocupat de Timişoara 89ers cu 2 victorii şi 3 înfrângeri iar pe ultimul loc a fost clasată Reşiţa Locomotives cu 5 îngrângeri.

În semifinale, Cluj Crusaders vor primi acasă clasata locului al 2-lea în conferinţa de Sud-Est, Bucharest Warriors, în timp ce timişorenii de la 89ers se vor deplasa la Bucureşti pentru a înfrunta Bucharest Rebels, clasată pe locul 1 în conferinţa de Sud-Est. Semifinalele se vor disputa pe 30 – 31 mai, peste două săptămâni.

Sursă foto: Marco Ghica fotography

Share With:
Rate This Article
Discuții