HomeCNFAMeci important în Conferința de Nord-Vest

Meci important în Conferința de Nord-Vest

Duminică, 05.04.2015, pe terenul din incinta Parcului Sportiv Universitar Prof. Dr. Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, are loc meciul dintre Cluj Crusaders și Timișoara 89ers, cu începere de la ora 11:00. Partida dintre cel două echipe are loc în etapa a 3-a a Camionatului Național de Fotbal American 2015.

Ambele echipe sunt la al doilea meci în acest sezon, după ce au disputat câte un meci în compania celor de la Reșița Locomotives. În prima etapă, Timișoara 89ers s-au impus cu scorul 49-0, iar o saptămână mai tarziu, Cruseders au trecut și ei de Locomotives cu scorul de 52-0.

Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în acest an și se anunță o partidă importantă în vederea stabilirii ordinii în clasamentul final al Conferinței de Nord-Vest. A doua confruntare dintre cele două rivale fiind programată în ultima etapă a sezonului regulat.

Istoria confruntarilor directe a consemnat până acum alte 6 meciuri. Cluj Crusaders au ieșit învingatori în 5 dintre partide, 89ers reușind să obțină prima victorie în fața clujenilor abia anul trecut, în cea mai recentă partidă disputată între cele două. În ediția 2013 a CNFA, cele două echipe si-au disputat RoBowl-ul, Crusaders reușind atunci să iși adjudece cel de-al doilea titlu de campioană după ce i-au învins pe timișoreni cu 14-8.

Avem toate premisele pentru un meci spectaculos și disputat, cu ambele echipe încercând să își asigure victoria și totodată supremația în Conferința de Nord-Vest, cel puțin până la returul CNFA 2015 programat pentru luna mai a acestui an.

Share With:
Rate This Article
Discuții