HomeCNFAMonsters – locul 5 la prima participare

Monsters – locul 5 la prima participare

Mureș Monsters, una dintre cele mai noi echipe de fotbal american de la noi, a participat în acest an pentru prima dată la CNFA. Mureșenii au terminat pe poziția a 3-a în conferința de Nord-Vest, în urma celor de la Timișoara 89ers și Cluj Crusaders.

Conform planogramei acestei ediții, după disputarea semifinalelor ar fi trebuit să se dispute meciurile pentru stabilirea locurilor 5-8. Cum Baia Mare Miners  s-au retras, iar Bucharest Predators au fost excluși, urma să se stabilească ocupantele locurilor 5 și 6 dintre Mureș Monsters și Thunder Wolverines, ocupanta locului 3 în Conferința de Sud-Est.

Din nefericire, din cauza problemelor de efectiv, cei de la Thunder Wolverines nu mai pot face deplasarea la Târgu-Mureș unde ar fi trebuit să se dispute meciul, astfel locul 5 va fi ocupat de echipa „organizatoare”.

3 meciuri au disputat cei de la Mureș Monsters în acest sezon, însă rezultatul celui disputat în compania Baia Mare Miners nu a contat, Monsters câștigând cu 1-0 la „masa verde”.
* Baia Mare Miners nu au putut asigura numărul minim de jucători prevăzut de regulament, 16.

Thunder Wolverines au disputat doar 2 meciuri în acest sezon. Echipa s-a format prin fuziunea dintre Bucharest Wolverines și Prahova Thunder. Echipele și-au unit forțele pentru a putea participa la acestă ediție de campionat.

Sursa foto: Iosif Vajnar

Share With:
Rate This Article
Discuții