HomeCNFAO nouă iterație a disputei pentru București
Bucharest Warriors @ Bucharest Rebels CNFA 2017

O nouă iterație a disputei pentru București

Duminică, 11.06.2017, de la ora 17:00, Bucharest Rebels vor organiza cea de-a doua semifinală a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2017, primind vizita Bucharest Warriors. Meciul va fi disputat pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac din Capitală. Aici evenimentul de Facebook.

Bucharest Warriors au avut un sezon care a început în forță cu o victorie la scor împotriva Timișoara 89ers. A urmat apoi un meci câștigat la un touchdown distanță împotriva Monsters și două înfrângeri, împotriva Rebels și Crusaders.

După primul meci, împotriva timișorenilor, Warriors au avut o cădere de formă văzută chiar și în victoria împotriva Monsters. În ultimul meci din CNFA, de la Cluj, au arătat o îmbunătățire în joc, dar nu destul pentru a înfrânge Vicecampioana ultimilor ani.

Bucharest Warriors sunt fără o prezență în finală de 5 ani de zile și anul acesta au cea mai mare șansă, din ultimii ani, pentru a a obține un loc având în vedere jocul de până acum.

Bucharest Rebels au revenit în CNFA 2017 cu același efectiv omogen și experimentat. După doi ani în care nu au suferit nicio înfrângere în campionat, anul acesta au pierdut în deplasare, la un punct distanță, împotriva Cluj Crusaders, terminând pe locul al 2-lea sezonul regulat.

În meciul direct, împotriva Warriors, Rebels au trecut fără probleme de rivalii din capitală și sunt actualmente favoriții semifinalei.

Dacă vor reuși o victorie, Rebels vor ajunge în RoBowl pentru al 4-lea an consecutiv, având astfel șansa celui de-al 4-lea titlu de campioană.

Meciul care va fi disputat Duminică, de la ora 17:00, va fi unul plin de suspans astfel încât spectatorii sunt așteptați în număr mare.

Dacă nu ajungeți la meci, acesta va fi difuzat live pe: http://live.firstdown.ro/
Comentariu: Ovidiu Secu
Imagine: Lucian Panduru

Share With:
Rate This Article