HomeCNFAPe lângă RoBowl V

Pe lângă RoBowl V

Anul acesta, cele două finale ale CNFA 2014, finala mică şi RoBowl V, finală mare, sunt organizate de Timişoara 89ers.

Finala mică se va disputa sâmbătă, 05.07.2014, începând cu ora 18:00 iar RoBowl V se va disputa duminică, 06.07.2014, începând cu ora 19:00. Ambele meciuri se vor juca pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara.

Cei de la 89ers promit pentru RoBowl V un spectacol incendiar, care să acompanieze cel mai aştepat şi mai important meci din acest an pentru fotbalul american mioritic. Imnul va fi intonat de un bariton de la Opera Romana, pauza meciului va fi marcată de un concert surpriză, iar atmosfera pe parcursul partidei va fi întreținută de Matrix Dance Group Timișoara.

Organizarea riguroasă, efortul financiar, timpul şi energia consumate pentru ca totul să fie pus la punct au un scop filantropic foarte important pentru membrii Timişoara 89ers.

Intrarea la cele două meciuri se va face pe bază de donaţie, suma strânsă urmând să fie oferită Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara. Spitalul, instituţie crucială pentru zona timişoarei şi cel mai mare spital de copii din vestul ţării, se află într-o situaţie nesănătoasă.

Două dintre pavilioane au fost retrocedate clanului Cârpaci, secţia de TBC fiind mutată provizoriu în noiembrie anul trecut.

Timişorenii vor avea două motive întemeiate pentru a veni la stadion duminică, începând cu ora 19:00. Pentru a susţine echipa locală în încercarea de a aduce primul RoBowl în Timişoara şi pentru a îmbunătăţii condiţiile din cadrul Spitalului „Louis Țurcanu”.

Sursa foto: vajnariosif.wordpress.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții