HomeCNFARebels în ascensiune

Rebels în ascensiune

Bucharest Rebels au început acest campionat cu scopul înverşunat de a câştiga CNFA 2014.

Având un lot consistent, adunând majoritatea jucătorilor cu experienţă şi abilităţi din Bucureşti, Rebels au mărşăluit prin Conferinţa de Sud-Est, învingând Thunder Wolverines şi Bucharest Warriors fără dificultate.

De altfel, un singur touchdown a permis defensiva Rebels în sezonul regulat, marcat de Bucharest Warriors.

Semifinala disputată la Bucureşti, împotriva Cluj Crusaders, a fost primul joc cu emoţii pentru bucureştenii clasaţi pe primul loc în sezonul regulat.

Deşi scorul final nu o arată, 28 la 14 în favoarea Rebels, meciul a fost unul disputat, cele două echipe având momente de strălucire şi impas atât în defensivă cât şi în ofensivă.

Victoria împotriva Crusaders a fost a doua din istoria Rebels împotriva clujenilor, fiecare echipă având în acest moment câte două victorii în confruntările directe.

În finală, Rebels au dezavantajul deplasării, dar şi inferioritatea numerică pentru prima dată în acest campionat. Defensiva va trebui să facă faţă unui atac sistematic iar ofensiva se va înfrunta cu cea mai spectaculoasă defensivă din această ediţie de campionat.

Rebels pleacă cu a doua şansă în RoBowl, dar pe teren se vor decide victorioşii iar fotbalul american se joacă inch cu inch.

Sursa foto: Daniel Maracine

Share With:
Rate This Article
Discuții