HomeCNFARebels în căutarea revanșei

Rebels în căutarea revanșei

Cu ocazia ROBOWL V, duminică, 6 iulie 2014, Bucharest Rebels întâlnesc pentru a 3-a oară Timișoara 89ers. În precedentele întâlniri, timișorenii au ieșit învingători.

Prima întâlnire dintre cele două a fost cu ocazia primei etape a CNFA 2013, când 89ers au reușit să câștige la București, scor 12 – 8. Înainte de meci Rebels pornea ca favorită, fiind echipa cu jucători mai experimentați și având și avantajul terenului propriu.

După terminarea CNFA 2013, Rebels s-au deplasat la Timișoara pentru un amical cu 89ers în care doreau să răzbune înfrângerea de pe teren propriu, însă s-au lovit de o defensivă foarte bine organizată. Nici de această dată nu au avut sorți de izbândă, 89ers impunându-se mai clar decât prima dată, scor 26 – 6.

Rebels au un moral bun după ce au învins în semifinale Campioana „en titre”, iar în meciul de duminică speră să își ia revanșa și să pună capăt dominației timișorenilor. Momentul ar fi cel mai potrivit, deoarece ar reuși să-și adjudece și primul trofeu de Campioană din istorie.

51 puncte pe meci au marcat, în medie, în acest sezon.

6 puncte pe meci au reușit adversarii să înscrie.

3 victorii din tot atâte posibile în acest sezon de CNFA.

Sursa foto: Daniel Maracine

Share With:
Rate This Article
Discuții