HomeCNFARebels spulberă rivalii de conferință

Rebels spulberă rivalii de conferință

Astăzi, 07.06.2014, începând cu ora 12, s-a disputat ultimul meci al conferinței de Sud-Est, meci care reprezintă și ultimul meci al sezonului regulat CNFA 2014.

Primele două clasate ale conferinței, Bucharest Warriors și Bucharest Rebels, s-au confruntat pe terenul CSS 1 Pajura pentru a câștiga primul loc în clasament și avantajul terenului propriu pentru semifinale.

Rebels au început în forță meciul. Opresc primul drive al Warriors fără vreun first down cedat și înscriu un touchdown câteva play-uri ofensive mai târziu, conversia de 2 puncte ajungând tot în end zone-ul Warriors. Aproape întreg primul sfert a fost dominat de Bucharest Rebels, care mai reușesc două touchdown-uri și o conversie.

Spre finalul primului sfert Warriors au devenit ceva mai alerți, reintrând pentru o perioadă în joc, reușind să înscrie un touchdown.

În cel de-al doilea sfert, datorită condițiilor meteo nefavorabile fotbalului american, temperatura ajungând la 28 grade celsius la umbră și soarele dogorind, ofensivele au obosit, cele două defensive reușind să-și facă jocul, oprind orice schimbare pe tabela de marcaj.

În cea de-a doua parte a meciului, în ciuda strădaniilor Warriors, Rebels și-au continuat dominația. Aceștia reușesc alte trei touchdown-uri și două conversii.

Spre finalul meciului, după un snap nereușit al celor de la Warriors, apar pe tabelă și primele puncte marcate de defensivă Rebels, QBul celor de la Warriors recuperând mingea în propriul end zone și fiind oprit acolo, acordându-se safety.

Scorul final a fost 46 la 6 pentru Bucharest Rebels, care obțin astfel primul loc în clasament, cu 3 victorii și nicio înfrângere.

Pentru cele două echipe urmează două săptămâni de pauză. Conform programului CNFA, în zilele de 21 și 22.06.2014 se vor disputa semifinalele.

Ocupanta locului 2 din această conferință, Bucharest Warriors, se va deplasa la Timișoara, acolo unde va întâlni prima clasată a conferinței de Nord-Vest, 89ers.

În cea de-a doua semifinală, Bucharest Rebels vor fi gazdele pentru Cluj Crusaders, echipa care ocupă locul al doilea în conferința de Nord-Vest.

În pauza dintre semifinale și cele două finale, Mureș Monsters și Thunder Wolverines, ocupantele locului al III-lea în cele două conferințe, își vor disputa locul 5 în clasamentul final CNFA. Meciul se va juca pe 28 sau 29.06.2014, dar data exactă, ora și locația meciului nu au fost încă anunțate.

Share With:
Rate This Article
Discuții