HomeCNFAReșița Locomotives caută prima victorie în campionat

Reșița Locomotives caută prima victorie în campionat

La sfârșitul acestei săptămâni se reia Campionatul Național de Fotbal American 2015, iar prima partidă va avea loc sâmbătă, 18.04.2015, în București. Pe terenul din Complexul Studențesc Tei, începând cu ora 12:00, se întâlnesc echipele Bucharest Warriors și Reșița Locomotives.

Gazdele partidei, Bucharest Warriors, ocupă locul secund în Conferința Sud-Est, după ce au trecut de Mureș Monsters cu scorul de 40-19 și au remizat 12-12 cu Bucharest Rebels.

Reșița Locomotives vin după două înfrângeri consecutive, aceștia cedând atât în fața celor de la Timișoara 89ers, scor 0-49, cât și împotriva Cluj Crusaders, scor 0-52. Reșițenii sunt pe locul al treilea în Conferința Nord-Vest și sunt în cautarea primei victorii în CNFA 2015.

Cele două echipe s-au întalnit până acum o singură dată, anul trecut la sfârșitul lunii octombrie. Partida s-a desfașurat la București iar zăpada căzută înaintea meciului și terenul greu i-au pus în dificultate pe jucătorii ambelor echipe. Reșița Locomotives s-a impus până la urmă cu scorul 6-0, singurul touchdown al meciului fiind înscris în partea a doua a jocului de catre #40 Raul Siladi, în urma unui run.

Se anunță o partidă interesantă și mult mai spectaculoasă decât ultima întâlnire directă. Ramâne de văzut care echipă va ieși învingătoare.

Sursă foto: Bucharest Warriors

Share With:
Rate This Article
Discuții