HomeCNFAROBOWL 2013

ROBOWL 2013

Pe 15 – 16 iunie 2013 s-au disputat cele două finale ale CNFA 2013, ambele pe Cluj Arena, unul dintre cele mai moderne stadioane din România. În finala mică s-au întâlnit ocupantele ultimelor două locuri: Bucharest Rebels cu o victorie şi două înfrângeri în sezonul regulat şi Bucharest Warriors cu trei înfrângeri. Meciul s-a terminat în favoarea Rebels, păstrând locul al treilea.

Pe 16 iunie, în faţa a peste 500 de spectatori s-a jucat RoBowl 2013, între Primele două clasate din campionatul regulat: Timişoara 89ers cu două victorii şi o înfrângere şi Cluj Crusaders cu trei victorii.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe având parte de momente de strălucire. Primii care au înscris au fost cei de la Crusaders, punctând un touchdown fără conversie reuşită. 89ers au dominat însă sfertul al treilea înscriind la rândul lor un touchdown fără conversie reuşită şi punctând un safety.

După un punt nereuşit al celor de la 89ers şi cu doar două minute înainte de fluierul de final, Crusaders recuperează mingea în terenul advers şi reuşesc un al doilea touchdown cu conversie reuşită, scorul final fiind 14 la 8 în favoarea Crusaders.

În urma acestei victorii Crusaders reuşesc sezonul perfect, fără înfrângere iar jucătorii echipei păstrează pentru încă un an titlul de campioni.

Share With:
Rate This Article
Discuții