HomeCNFASemifinala de la Cluj-Napoca

Semifinala de la Cluj-Napoca

Duminică, pe data de 31.05.2015, începând cu ora 11:00, în cadrul bazei sportive Napoca de pe Aleea Detunata, Cluj Crusaders vor primi vizita Bucharest Warriors pentru a disputa cea de-a doua semifinală a Campionatului Naţional de Fotbal American ediţia 2015.

Acesta este cel de-al doilea meci disputat de către Cluj Crusaders pe terenul din baza complexului sportiv Napoca, locaţia pentru meciurile de acasă fiind schimbată odată cu meciul din 03 mai, atunci când Reşiţa Locomotives au făcut prima vizită oficială la Cluj-Napoca.

Din cele menţionate pe pagina oficială a evenimentului, intrarea va fi liberă iar baza sportivă este dotată cu parcare auto, terasă şi bar. 

Meciul dintre Cluj Crusaders şi Bucharest Warriors va fi o nouă dispută adăugată istoriei rivalităţii dintre cele două echipe. Înfruntările dintre cele două sunt datate încă din anul înfiinţării Cluj Crusaders, anul 2010 iar din 2011 clujenii nu au mai pierdut în faţa Bucharest Warriors.

De atunci, în toate întâlnirile, Cluj Crusaders au învins. Cea mai recentă confruntare dintre cele două a avut loc în finala mică a CNFA 2014, atunci când Clujenii s-au impus cu scorul de 42 la 6.

Faţă de anul trecut ambele echipe şi-au îmbunătăţit performanţele şi şi-au întărit loturile astfel că semifinala de la Cluj se anunţă a fi una zbuciumată şi foarte disputată, câştigătoarea asigurându-şi un loc în RoBowl VI.

Share With:
Rate This Article
Discuții