HomeCNFATimișoara 89ers vrea să-și ia revanșa în fața Bucharest Warriors

Timișoara 89ers vrea să-și ia revanșa în fața Bucharest Warriors

Finala mică din sezonul trecut a însemnat și prima înfrângere pentru Timișoara 89ers în fața Bucharest Warriors. Timișorenii au sansa să își ia revanșa chiar din prima etapă a noului sezon. Sâmbătă, 25 martie, 89ers se va deplasa la Buftea pentru a disputa cel de-al doilea meci al primei etape. Meciul va începe de la ora 15:30 și va fi transmis live de către First Down.

2016 nu a fost cel mai bun an pentru 89ers. Pentru prima dată în utimii 4 ani, nu au mai reușit să urce pe podium. Anul acesta însă vor să facă un sezon mai bun. Ajutorul venit de la Reșița, rețeta cu care au ajuns de două ori în ROBOWL, le oferă și mai multe speranțe timișorenilor.

Față de anul trecut au nevoie de o eficiență mai bună în ofensivă. Jocul de pase a adus atât yarzi, cât și puncte, dar pasele aruncate în brațele adversarilor au îngreunat misiunea echipei. Exceptând meciul din semifinale și cel de pe teren propriu contra Bucharest Rebels, nu au reușit să marcheze mai mult de 2 touchdown-uri. Au reușit să învingă Klek Knights într-un meci amical disputat la finalul lui februarie, marcând 3 touchdown-uri, semn că lucrurile stau diferit în acest sezon.

Pe plan defensiv, infuzia de jucători veniți de la Reșița Locomotives ar trebui să întărească semnificativ echipa. Reșițenii vin cu un plus de experiență după ce în sezonul trecut au jucat în campionatul Serbiei, pentru Vršac Lavovi.

Per total, 89ers are șanse să reușească un sezon bun, însă va trebui să vedem echipa jucând pentru a ne face o idee corectă. Primul meci este foarte important și trebuie câștigat dacă timișorenii își doresc să găzduiască una dintre semifinale.

Ocupantele primelor două poziții după sezonul regulat vor fi gazdele celor două semifinale

Share With:
Rate This Article