HomeCNFAWarriors locul 3 în sezonul regulat

Warriors locul 3 în sezonul regulat

Bucharest Warriors au terminat pe poziția a 3-a a clasamentului general în această ediție de CNFA. În semifinale vor înfrunta vicecampionii de la Timișoara 89ers. Fiind în continuare în proces de reconstrucție, Warriors pleacă cu șansa a doua, mai ales că timișorenii beneficiază și de avantajul terenului propriu.

În acest sezon, Warriors a fost singura echipă din Conferință de Sud-Est care a disputat toate cele 3 meciuri. Cei de la Predators au fost exclusi imediat după meciul direct. În 3 meciuri au marcat 146 puncte, recordul acestei ediții, pe 2 au fost Rebels cu 127, urmați de 89ers cu 120.

Până la meciul cu Rebels nu au permis adversarilor marcarea niciunui punct. Rebels au reușit să marcheze 46 puncte împotriva lor.

Sunt echipa cu cea mai mare experiență din Conferința de Sud-Est, având 4 participări la CNFA. Din 2010 de când a debutat competiția nu au lipsit decât în 2012, când a început procesul de reconstrucţie al echipei. Warriors este campioana primelor 2 ediții de CNFA, 2010 și 2011. În ambele ediții au învins pe Cluj Crusaders.

Sursa foto: Daniel Maracine

Share With:
Rate This Article
Discuții