HomeCNFAWarriors @ Predators, rivalitate cu scântei

Warriors @ Predators, rivalitate cu scântei

Deși meciul dintre Bucharest Warriors și Bucharest Predators s-a disputat acum mai bine de două săptămâni, revenim cu o radiografie a acestei partide.

Rivalitatea dintre cele două echipe tensionează de obicei meciurile dintre ele, fiind echipele din Bucureșți cu cea mai lungă istorie.

Meciul a început cu o eroare a celor de la Predators, cărora deși l-i s-a cedat opțiunea de a alege în prima repriză, aceștia au ales să degajeze mingea și să ofere posesia celor de la Warriors. Încă de la primul drive, oaspeții au reușit să marcheze și să ducă scorul la 8-0 după reușita conversiei.

După un drive nereușit al gazdelor a urmat cel mai controversat set de atacuri al celor de la Warriors, drive care s-a încheiat cu un SAFETY pentru aceștia, după ce un jucător de la Predators a recuperat mingea și apoi a fost placat în propriul end-zone.  Deși percepția generală a fost că nu a fost decizia corectă, decizia nu poate fi contestată neexistând probă video, iar arbitrii aveau vizibilitatea cea mai bună. Conform celor relatate de ei, decizia a fost luată conform regulamentului. De menționat că responsabili pentru filmarea partidei erau cei de la Predators în calitate de gazde.

De la această decizie contestată vehement de gazde spiritele s-au inflamat, iar antrenorul principal al celor de la Predators, George Rusu, a fost trimis în tribună pentru intrări repetate în teren și vociferări la adresa arbitrilor, acțiuni care au coninuat și după eliminarea sa, meciul fiind întrerupt. Tensiunea s-a extins și printre jucători care după modelul antrenorului au vociferat chiar și după încheierea partidei.

Căzuți poate și din punct de vedere moral, gazdele le-au ușurat misiunea celor de la Warriors care au punctat imediat după ce kick-off-ul a fost returnat în TOUCHDOWN, ducând scorul la 16-0. Până la pauză meciul a fost unul echilibrat Warriors reușind să mai marcheze un TOUCHDOWN și să ducă scorul la 24-0.

Repriza a doua a fost una echilibrată până la accidentarea lui #94 Mihai Mareș, care deși în afara terenului nu a avut un comportament sportiv, vociferând și adresând injurii, pe teren și-a ajutat echipa și a ținut-o în meci. După ieșirea acestuia de pe teren scorul a început să ia proporții ajungând în final până la 62-0.

La ultima fază a partidei #77 Bogdan Urichianu, a recepționat o pasă și a avansat până în end-zone-ul advers, însă TOUCHDOWN-ul nu a fost validat deoarece acesta a călcat pe linia de margine la 29 yarzi de zona de marcaj.

Share With:
Rate This Article
Discuții