HomeCNFAZilele semifinalelor

Zilele semifinalelor

În acest sfârșit de săptămână, pe 21 și 22 iunie 2014, se vor disputa semifinalele Campionatului Național de Fotbal American 2014. Echipele victorioase își vor rezerva câte unul din cele două locuri care contează pe Stadionul Dan Paltinișanu din Timișoara. Unul din cele două care va fi desemnat câștigător al RoBowl V.

Sâmbătă, 21.06.2014, începând cu ora 18:00, cruciații clujeni vor lua cu asalt rebelii bucureșteni pe terenul celor de la Rebels, din cadrul complexului sportiv Ion Țiriac.

A doua zi, 22.06.2014, începând cu ora 10:00, Bucharest Warriors vor intra pe terenul celor de la 89ers pentru a încerca să cucerească Timișoara și să-și croiască drum spre primul RoBowl după 3 ani.

Prima șansă în ambele meciuri o au echipele clasate pe locul I în conferințele lor: Timișoara 89ers și Bucharest Rebels, dar pe teren, echipele care sunt dispuse să sacrifice tot pentru fiecare iard sunt cele care câștigă, iar mingea, deși nu este rotundă, poate să intre cu la fel de mare ușurință în ambele end zone-uri.

Pasionații și cunoscătorii fotbalului american nu pot rata aceste meciuri. Dincolo de RoBowl, acestea sunt meciurile cu cea mai mare miză iar cele patru echipe ajunse în acest punct sunt trecute prin focurile sezonului regulat și sunt pregătite să își arate cele mai îndrăznețe play-uri și cei mai talentați atleți.

 

Share With:
Rate This Article
Discuții