HomeDiverse2% pentru sprijinirea fotbalului american

2% pentru sprijinirea fotbalului american

Ca şi în anii trecuţi, echipele de fotbal american din România au demarat campanii în vederea strângerii de fonduri din impozitul pe venit, proiectul 2% fiind unul folositor pentru echipele autohtone.

Codul Fiscal pune la dispoziţia contribuabililor mecanismul de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit către o entitate non profit. Conform Ministerului Finanţelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii necesită ca contribuabilul să completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) şi să le depună la administraţia financiară de care aparţin până la data de 25 mai.

Unele echipe vin în ajutorul celor dornici să redirecţioneze 2% din impozit, oferind spre descărcare formulare pre completate cu datele cluburilor sportive:

Timişoara 89erslink către pagina dedicată

Cluj Crusaderslink către pagina dedicată

Bucharest Warriorslink către pagina dedicată

Constanţa Sharkslink către pagina dedicată

Oradea Starslink către pagina dedicată

Bucharest RebelsMureş Monsters şi Reşiţa Locomotives vor demara, de asemenea, campanii pentru strângerea acestor fonduri. Pentru informaţii necesare completării formularelor se poate lua legătura cu reprezentanţi ai celor două echipe prin intermediul paginilor de Facebook: Bucharest Rebels / Mureş Monsters / Reşiţa Locomotives.

LATER EDIT: Mureş Monsters au pus la dispoziţie pe site-ul echipei formularul precompletat.

Sursă foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article
Discuții