HomeDiverseUn hamburger marca Timișoara 89ers

Un hamburger marca Timișoara 89ers

Astăzi, restaurantul cu specific american Compromise, din Timişoara, de pe strada Hector, a anunţat că va lansa oficial hamburgerul 89er. Numit O-Line burger de către QB-ul 89ers, #8 Alex Roi, acesta conţine, pe lângă ingredientele clasice, extra brânză şi extra bacon.

Jared Stokes, #15 al Timişoara 89ers, american venit anul trecut în România, a fost cel care a intermediat lansarea noului burger. El ne-a declarat că hamburgerul 89er a fost servit neoficial de anul trecut, de când jucătorii Timişoara 89ers au început să se adune duminică de duminica în Compromise pentru a viziona meciurile din NFL împreună. Cu aceste ocazii, ei comandau mereu hamburgeri cu extra branză şi extra bacon.

Tot Jared ne-a spus că acest burger are ca scop atât promovarea echipei în rândul celor care frecventează Compromise, dar îşi propune să le şi mulţumească jucătorilor pentru că aleg acest restaurant atunci când au chef de un burger sau când vor să se adune să vadă un meci.

Hamburgerul 89er va fi servit oficial pentru prima dată mâine, la petrecere de după meciul dintre Timişoara 89ers, echipa gazdă, şi Cluj Crusaders, meci care va marca încheierea sezonului regulat pentru timişoreni. Un reprezentant al Compromise ne-a spus că acest hamburger se va găsi de săpămâna viitoare în meniul permanent al restaurantului.

Astfel, dacă locuieşti în Timişoara sau măcar ai drum pe acolo, nu poţi rata hamburgerul 89er de la Compromise. Aşteptăm impresii la cald.

Share With:
Rate This Article
Discuții