HomeEchipeAntrenament cu fost jucător NFL pentru juniori
Training Brandon Collier Warriors Titans

Antrenament cu fost jucător NFL pentru juniori

În această seară, Bucharest Warriors a organizat un antrenament cu Brandon Collier, fost jucător NFL, pentru juniorii din propria echipă, dar şi pentru juniorii Bucharest Titans.

Brandon Collier a jucat pentru Universitatea din Massachusetts (Umass) şi apoi a făcut parte timp de un an din echipa Philadelphia Eagles ca jucător nedraftat, în poziţia de defensive tackle. A plecat apoi spre Europa unde a dat startul mai multor programe care ajută tinerii atleţi din Europa să găsească burse sportive în universităţile americane.

El a fost fondatorul Europe’s Elite şi acum face parte din echipa Premier Players International care ajută jucători Europeni cu potenţial să navigheze reţeaua necesară pentru a ajunge la universităţi din America. Mai multe despre acţiunile lui Brandon, în articolele AFIReview.

Bucharest Warriors l-au invitat pe Brandon Collier în România pentru ca tinerii jucători de fotbal american de aici să afle despre potenţialul pe care fotbalul american îl are şi impactul pe care-l poate aduce în vieţile lor.

La antrenament au participat juniorii Bucharest Warriors, proaspăt întorşi din cantonament şi juniorii Bucharest Titans, la rândul lor întorşi de la Cluj-Napoca, acolo unde au câştigat prima ediţie de Crusaders Flag Football Challenge pentru U18.

Brandon le-a povestit tinerilor despre oportunităţile pe care le pot avea prin fotbalul american şi i-a sfătuit să fie antrenabili, dar şi autodidacţi în acest sport. A plecat asigurându-i pe juniori că va face tot posibilul să-i ajute în evoluţia lor.

Pentru înscrieri la echipa de juniori Bucharest Warriors, accesați: http://www.warriors.ro/inscrie-te

Pentru înscrieri la echipa de juniori Bucharest Titans, accesați: Facebook Bucharest Titans

Share With:
Rate This Article