HomeEchipeBaia Mare va găzdui din nou un meci de fotbal american

Baia Mare va găzdui din nou un meci de fotbal american

Au trecut aproape 2 ani de la ultima partidă găzduită de Baia Mare. În 2014, Baia Mare Miners a participat la ediția 2014 a Campionatului Național de Fotbal American.

Sâmbătă, 5 martie, începând cu ora 14:00, Miners vor juca un meci amical în compania celor de la Mureș Monsters. Acest meci va fi primul amical al anului pentru Miners.

Băimărenii și-au propus să participe la mai multe turnee în Ucraina și Ungaria. De asemenea sunt dispuși să participe și la eventualele turnee organizate în România.

Problema lotului pare să fie rezolvată, acesta fiind motivul pentru care au fost nevoiți să se retragă din CNFA. Numărul echipamentelor este în continuare o problemă. Chiar dacă au alături de ei diverși sponsori sau parteneri, echipamentele încă nu sunt suficiente, iar dintre toate căștile le lipsesc cel mai mult. Pentru meciul de sâmbătă, au primit ajutorul celor de la Bucharest Warriors, care le-au împrumutat echipamente.

Primăria Comunei Recea, aflată la 3 Km de Baia Mare, le oferă acces la terenul de joc și la vestiare. De asemenea, se pregățesc documentele pentru afilierea la Federația Română de Fotbal American, fapt ce ar putea aduce și ajutorul din partea Consiliilor Local și Județean.

În 2016, Miners își doresc să mărească numărul de jucători și să câștige cât mai multă experiență.

Dacă rezolvă problema echipamentelor și primesc și ajutor din partea autorităților locale, Miners se pot înscrie din nou la startul CNFA, poate chiar de sezonul viitor.

  • Baia Mare Miners a fost fondată în 2013
  • 2 meciuri au jucat în CNFA 2014
  • Black Goat Media, autoeconom.ro, Pick-Up Pub-Caffe, Valora Med susțin Miners
Share With:
Rate This Article
Discuții