HomeEchipeBănățenii se antrenează în Serbia

Bănățenii se antrenează în Serbia

Timp de trei zile, între 14 şi 16 martie, echipele Timişoara 89ers şi Reşiţa Locomotives, echipe care formează o alianţă deja tradiţională şi de temut pentru Campionatul Naţional de Fotbal American sub emblema Timişoara 89ers, au participat la cantonamentul organizat de Klek Knights în oraşul de reşedinţă al echipei sârbe, Zrenjanin.

Alte două echipe invitate în acest cantonament, echipele din Sarajevo şi Szeged nu au putut da curs invitaţiei.

Pentru cele două echipe româneşti a fost ocazia ideală de se antrena împreună şi de a întări relaţia strânsă dintre ele, dar a fost şi momentul oportun pentru a le oferi noilor recruţi şansa de a se antrena şi a juca împotriva unui adversar necunoscut, chiar dacă mediul a fost unul amical.

Andrei Muntean, running back al Timişoara 89ers, ne-a povestit despre programul celor trei zile de antrenament: “În primele 2 zile s-a pus accentul pe situaţii de joc şi exerciţii specifice fiecărei poziţii atât offense cât şi defense, iar în ultima zi am organizat un scrimmage Timişoara 89ers vs. Klek Knights.”

Numărul jucătorilor prezenţi a fost undeva între 40 şi 50 de persoane, staff-ul tehnic compunându-se din: Igor Vukoje şi Zeljko Djajic, antrenori ai Klek Knights; Alexander Klein şi Ionuţ Stoica, antrenori Timişoara 89ers şi Raul Siladi, antrenor Reşiţa Locomotives.

Pe lângă pregătirea în condiţii ideal pentru Campionatul Naţional, care se apropie vertiginos, acest cantonament a fost şansa de a păstra legătura cu echipa Klek Knights, oraşul Zrenjanin fiind cel mai apropiat oraş, atât de Timişoara cât şi de Reşiţa, care găzduieşte o echipă de fotbal american, chiar dacă se află peste graniţă.

Foto: http://timisoara89ers.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții