HomeEchipeInterviu cu președintele Bucharest Industrial Titans

Interviu cu președintele Bucharest Industrial Titans

Aseară am participat la petrecerea de lansare a echipei Bucharest Industrial Titans. Curioşi fiind, ne-am băgat nasul şi am reuşit să prindem un interviu cu preşedintele echipei: Lăpădatu Alexandru.

Îmi poţi povestii despre cum v-aţi format?

Bucharest Industrial Titans este o echipă înfiinţată în 2014 cu sprijinul Clubului Industrial Gym, din trăirile, emoţiile, şi dorinţa unui grup solid de prieteni de a deschide un nou orizont tinerilor, urmărind, în acelaşi timp, să depăşească performanţele echipelor cu tradiţie din România.

Ce anume vă ghidează pe acest drum?

Ne-am propus ca media ţintă a jucătorilor cu care colaborăm să fie între 17-30 ani, persoane obişnuite sau foşti sportivi care împărtăşesc idealurile, misiunea şi spiritul de echipă. De asemenea, un set de valori şi reguli bine puse la punct de oameni cu experienţă în domeniu.

Valori? Îmi poţi poveştii?

Da, valori. Valorile noastre sunt sinceritate, loialitate, respect, competitivitate, motivare continuă, excelență, pasiune. Am trecut peste conceptul de echipă și am țintit mai sus, către ideea de familie, lucru pe care toți membri echipei l-au îmbrațișat fericiți.

Care este programul vostru de antrenament?

Ne antrenăm de trei ori pe săptămână în zilele de miercuri ora 20:00, sâmbăta şi duminică ora 10:00, la turnul de paraşutişti de lângă stadionul Naţional.

Cât de mare este lotul actual și de câte echipamente dispuneți?

Avem un număr total de 18 jucători în acest moment, cu o medie de prezența de 14-15 jucători la antrenament, dar suntem la început de drum. Echipamente complete avem 8 și așteptăm o donație din SUA.

Îmi poţi spune câte ceva despre stafful tehnic?

Ce pot spune? Eu sunt preşedintele, Alexandra Iosif este Managerul nostru publicitar, Laurentiu Goga este scouterul şi Benhamad Salim head coach, plus un număr de 4 coordonatori.

Aţi întâmpinat piedici în formarea acestei echipe?

Nu pot spune că am dat peste uşi deschise peste tot, dar ştii cum stă treaba, dacă ţi se închide uşa în nas, intra pe geam. Acum serios, am avut parte de întâlniri fructuoase şi mai puţin fructuoase, dar pot spune că piedicile au fost pe alocuri, însă am trecut peste ele cu capul sus, pentru că suntem Titani.

Ce planuri de viitor aveţi?

Împreună dorim să performăm atât pe plan intern cât şi internaţional, să creăm jucători excepţionali, competitivi la nivel înalt care să trăiască acest sport. Promovăm fair-playul, viaţa sănătoasă şi sportul!

Sursă foto: Bucharest Industrial Titans

Share With:
Rate This Article
Discuții