HomeEchipeBucharest Rebels se iau la trântă cu Arlechinii

Bucharest Rebels se iau la trântă cu Arlechinii

Bucharest Rebels, campionii naţionali la fotbal american vor disputa pe data de 31.10.2014, începând cu ora 19.30, la complexul naţional de rugby Arcul de Triumf un meci demonstrativ mixt împotriva echipei de rugby after work Arlechinii Bucureşti.

Acest meci se va disputa într-un format unic, în prima repriză jucându-se rugby iar în cea de-a doua fotbal american, evenimentul fiind demarat de către echipa Arlechinii care a transmis invitaţia rebelilor din capitală.

Meciul se dispută cu ocazia Halloween-ului, Arlechinii dorind să înrădăcineze o tradiţie în acest sens, anul trecut disputând cu ocazia sărbătorii americane un meci în compania echipei de rugby Dracula Old-Boys, meci în care toţi jucătorii au fost costumaţi ca de Halloween.

Arlechinii Bucureşti ne-au declarat că acest meci se doreşte unul al prieteniei şi respectului între cele două sporturi.

În această seară, 28.10.2014, cele două echipe au avut parte de un antrenament comun, ocazie cu care ambele echipe au luat contact cu regulile de bază ale sportului pe care-l vor practica pentru prima dată vineri seară.

Acest eveniment, pe lângă sărbătorirea Halloween-ului, are şi un scop caritabil. Cu ocazia acestui meci vă avea loc o strângere de fonduri pentru Petre Mitu, stea a rugby-ului românesc care a contorizat peste 30 de selecţii în naţională României şi 288 de puncte înscrise până la retragerea să, în 2001.

Acesta a fost diagnosticat în cursul acestui an cu scleroza laterală amiotrofica iar Federaţia Română de Rugby stă alături de foştii jucători.

Astfel, Arlechinii Bucureşti şi Bucharest Rebels, cu sprijinul FRR aşteaptă cât mai mulţi iubitori ai rugby-ului, ai fotbalului american şi ai sportului de echipă, în general, la un meci nemaivăzut în România. Intrarea va fi liberă, urne pentru dontații fiind amplasate la intrare.

UPDATE 29.10.2014: In prima repriză, de rugby, arbitrajul va fi susținut de o brigadă de arbitri FRR, iar in repriza a doua, de fotbal american, de o brigadă de arbitri AAFAR.

UPDATE 30.10.2014: Conform FRR.ro, meciul se va disputa pe pe terenul trei al Stadionului de Rugby Arcul de Triumf.

Sursa foto: Bucharest Rebels

Share With:
Rate This Article
Discuții