HomeEchipeBucharest Warriors invadează Auchan Militari

Bucharest Warriors invadează Auchan Militari

Duminica trecută, cu câteva ore înainte de Super Bowl XLIX, jucători ai Bucharest Warriors, echipaţi şi gata de meci, au fost prezenţi în hypermarketul Auchan Militari pentru a face o demonstraţie de fotbal american.

Un reprezentant al echipei ne-a declarat: „În jur de 15 jucători full pads au promovat fotbalul american în cel mai aglomerat hypermarket din cel mai aglomerat sector din Bucureşti.”

Prezenţa celor de la Warriors în Auchan Militari a venit în urma unei iniţiative din partea departamentului de Marketing al lanţului de magazine, demonstraţia de fotbal american fiind unul din mai multe evenimente organizate de Auchan pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport.

Evenimentul a fost un real succes. Responsabilul pentru eveniment din partea Bucharest Warriors ne-a declarat: „S-au dat fluturaşi, s-au făcut poze cu cei care doreau să facă poze cu noi. Lumea, din ce am văzut şi apoi am primit feedback de la cei din Auchan, a fost foarte încântată.”

Duminica viitoare, Bucharest Warriors speră să repete figură frumoasă, de data aceasta în condiţii mai bune: „Duminică am fost invitaţi din nou şi vom merge să promovăm sportul şi echipa. De data asta sper să iasă ceva şi mai frumos pentru că ni s-a promis un spaţiu mai mare şi noi am cerut o staţie şi un microfon ca să explicăm puţin ce înseamnă fotbalul american şi ce se întâmplă într-un play.”

Sursă foto: Bucharest Warrirors

Share With:
Rate This Article
Discuții