HomeEchipeCrusaders au emisiune radio

Crusaders au emisiune radio

Cluj Crusaders a lansat pe 19 mai 2014 primul episod al unui podcast săptămânal pe care speră să-l urce şi în grila de program a unui radio transilvănean. Rafael Ruiz, preşedintele şi antrenorul principal al echipei, ne-a declarat că este în tratative cu unul dintre posturile locale, dar nu a vrut să ne divulge numele până când nu va fi sigur de reuşită.

De altfel, radioul este un interes mai vechi al antrenorului principal de la Cluj Crusaders, acesta lucrând într-o perioadă la un post de radio din Norvegia şi fiind ulterior co-fondator şi co-proprietar al unui post de radio în România, dedicat muzici metal.

Podcastul îşi propune să aducă interviuri, informaţii despre activităţile echipei şi discuţii pe marginea fotbalului american din ţară şi străinătate, dar nu numai, echipa Cluj Crusaders fiind implicată şi în power lifting, un alt sport pe care acest podcast îşi propune să-l promoveze.

În primul episod al podcastului gazdele vorbesc despre Crosul Divelor, acolo unde jucătorii Cluj Crusaders au aşteptat doamnele şi domnişoarele participante cu flori, la linia de sosire; despre amicalul de duminică trecută,  16 mai, din Ungaria, cu Békéscsaba Raptors şi despre CNFA 2014, despre structura campionatului naţional şi despre programul echipei.

Toate aceste discuţii sunt presărate cu interviuri şi muzică rock de calitate.

Puteţi asculta podcastul pe site-ul Cluj Crusaders, acolo unde vor fi urcate săptămânal episoadele. Ca un mic teaser, Rafael Ruiz a anunţat că săptămâna viitoare podcastul va include o primă audiţie a unui nou single al unei trupe germane de metal rock.

Foto: http://www.cluj-crusaders.ro/

Share With:
Rate This Article
Discuții