HomeEchipeDespre cantonamentul Bucharest Warriors pentru juniori
bucharest warriors junior training camp

Despre cantonamentul Bucharest Warriors pentru juniori

După cum anunţam într-un articol anterior, Bucharest Warriors a organizat între 17 şi 20 August un cantonament pentru juniori, desfăşurat  la Vulcan Băi.

La acest cantonament au participat 18 juniori de la Warrior. În decursul zilelor, juniorii au avut parte de 2 antrenamente pe zi, acumulând un total de aproximativ 5 ore de antrenament pe zi.

Asta nu înseamnă că nu au avut parte şi de relaxare, locaţia fiind dotată cu zonă de recreere şi piscină.

Accentul la antrenamente s-a pus pe disciplină, spirit de echipă şi respect, caracteristici imporante pentru orice jucător de fotbal american.

Dan Chiran, unul dintre părinţii juniorilor ne-a povestit că „a descoperit un grup de copii deosebiţi care au început să formeze o echipă, copiii respectând cu stricteţe programul impus de antrenori.” El ne-a mai spus că: „training camp-ul a fost piatra de temelie a echipei de fotbal american. Au acumulat mult din punct de vedere tehnico-tactic şi fizic.

Eduard Baritz, unul dintre antrenorii din cantonament ne-a dat mai multe detalii despre desfăşurarea întregului eveniment: „Membrii lotului au fost împărţiţi în Echipa Alba si Echipa Albastra, fiecare dintre ele având şi atribuţii administrative în desfăşurarea camp-ului. S-a urmărit identificarea liderilor şi acestia au apărut încă din prima zi, atât în timpul antrenamentului, cât şi în afara acestuia.

Pe langa sedinţele de antrenament, membrii camp-ului au avut parte de refacere la piscină, relaxare la billiard şi jocuri de tabără, atmosfera fiind cât se poate de veselă.

Multa energie, mult entuziasm şi dorinţa de a practica fotbalul american. Au sosit în prima zi de camp ca individualităţi şi au devenit o echipă!

Antrenamentele au fost conduse de Răzvan Matache împreună cu Eduard Baritz şi Costin Roşu. Organizarea întregului eveniment nu ar fi putut avea loc fără ajutorul venit din partea părinţilor tinerilor jucători, ne-a spus Răzvan.

Pentru înscrieri la echipa de juniori, accesați: http://www.warriors.ro/inscrie-te

Sursă foto: Bucharest Warriors

Share With:
Rate This Article