HomeEchipeFotbal american la mall

Fotbal american la mall

Pe 7 aprilie, cu ocazia Zilei mondiale a sănătăţii, Oradea Stars organizează în incinta Lotus Center Oradea ziua deschisă a fotbalului american. Echipa va fi prezentă între orele 15.00 şi 20.00 cu energie şi multă voie bună.

Parteneriatul cu Lotus Center a fost iniţiat în anul 2013 din dorinţa de a ne promova într-un spaţiu cu trafic intens, anul trecut fiind primul în care Oradea Stars a participat la Ziua mondială a sănătăţii.” Antonio Ari – Preşedinte/Antrenor principal Oradea Stars.

La evenimentul din acest an vor participa membri ai echipei şi vor face demonstraţii, în măsura spaţiului disponibil, le vor explica celor interesaţi regulile de bază ale sportului şi vor împărtăşi din experienţele de până acum ale echipei.

Cu această ocazie, vizitatorii Lotus Center vor avea posibilitatea să îmbrace echipamente de joc şi, dacă interesul este crescut, să obţină informaţii pentru a deveni membri ai echipei. Cei care vor dori să susţină echipa, vor avea la dispoziţie formularele necesare pentru redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit.

Oradea Stars este una dintre echipe de fotbal american din romania cu o puternică prezenţă în comunitate. În luna februarie a acestui an membrii echipei au organizat şi participat la un curs de prim ajutor puternic mediatizat.

Share With:
Rate This Article
Discuții