HomeEchipeJuniorii Bucharest Warriors în cantonament
Bucharest Warriors Juniori

Juniorii Bucharest Warriors în cantonament

Bucharest Warriors organizează, între 17 și 20 August, un cantonament pentru echipa de juniori. Acest demers este nou pas în eforturile susținute ale celor de la Warriors pentru dezvoltarea ramurii de juniori și creșterea unei noi generații de jucători de fotbal american în România.

La acest cantonament vor participa toți membrii juniori ai echipei bucureștene, copii având vârste cuprinse între 7 și 16 ani. Până în acest moment 16 copii vor participa, dar înscrierile sunt în curs și numărul participanților acestora va crește.

Cantonamentul se va desfășura la Vulcan Băi, cazarea fiind acoperită de Bucharest Warriors. În cadrul cantonamentului, copiii vor susține două antrenamente pe zi, acestea axându-se pe antrenamente full pads.

Antrenamentele vor fi coordonate de Răzvan Matache care va avea ajutor din partea altor 3-4 jucători Bucharest Warriors de la echipa mare.

Printre participanții la acest cantonament se numără și jucătorii care au făcut parte din echipa care a obținut locul 7 la Belgrad, anul trecut, în cadrul Campionatului European de Flag Football sub 15 ani.

Pentru înscrieri la echipa de juniori, accesați: http://www.warriors.ro/inscrie-te

Sursă foto: Bucharest Warriors

Share With:
Rate This Article