HomeEchipeRetrospectiva 2017: Bucharest Rebels

Retrospectiva 2017: Bucharest Rebels

Am ajuns cu retrospectiva noastră și la echipele care au participat în Campionatul Național de Fotbal American, ediția 2017. Marea absentă a finalei și ocupanta locului 5 a fost Bucharest Rebels.

Strict din punct de vedere al CNFA, pentru Rebels 2017 a fost un an de coșmar. Pe fondul unui lot nu foarte numeros, Rebels s-au văzut învinși încă de la primul meci din campionat, cel disputat în deplasare la Cluj Crusaders. Chiar dacă ulterior au reușit să repare problemele avute, pe final de sezon, s-au văzut învinși din nou de rivala Bucharest Warriors, chiar pe teren propriu.

Din nefericire, în ultimul meci au cedat și psihic, iar asta le-a adus excluderea. Cum nu avem informații oficiale legate de motivul pentru care o echipă întreagă a fost exlusă, din nou, din cauza acțiunilor unor jucători, nu putem dezvolta prea mult subiectul. Cert este că excluderile echipelor nu fac bine competiției și nu sunt pe placul nostru.

După încheierea CNFA, Rebels a început să recruteze masiv și să investească resurse importante în promovarea sportului în România. Pe finalul anului au susținut 2 amicale în compania unor echipe străine. Chiar dacă le-au pierdut pe ambele, a fost o experiență care îi va ajuta pe viitor.

În plus, au organizat prima ediție a Festivalului Sporturilor Americane și o nouă ediție a Rebels Winter Cup, prima ediție cu premii în bani. Ambele evenimente au fost un real succes și au ajutat întreaga comunitate a pasionaților de fotbal american.

Rebels a avut cea mai bună expunere pe rețelele de socializare și a comunicat cel mai bine cu redacția First Down.

Rezolvând problema lotului, Rebels se poate întoarce în fruntea CNFA, fiind una dintre candidatele serioase la câștigarea trofeului în sezonul 2018.

Share With:
Rate This Article