HomeEchipeRetrospectiva 2017: Bucharest Warriors

Retrospectiva 2017: Bucharest Warriors

Pentru Bucharest Warriors, 2017 a fost anul revenirii în RoBowl. După o pauză de 5 ani, Warriors a avut din nou ocazia de a juca un meci cu trofeul pe masă.

Sezonul a început perfect pentru bucureșteni. Aceștia au reușit să câștige în prima etapă fără să permită adversarilor vreun punct. După victoria clară, concetrarea jucătorilor a scăzut și deși echipa era încrezătoare că va câștiga lejer toate meciurile, l-a câștigat la limită pe cel mai ușor și le-a pierdut pe celelalte două.

A reușit să producă surpriza în semifinale, învingând în deplasare Bucharest Rebels. La fel ca după prima etapă, energia multor jucători a fost investită în rețelele de socializare. Deși adversarul din finală nu se afla în cea mai bună formă, Warriors nu a reușit să se impună, pierzând ocazia de a câștiga trofeul pentru a treia oară.

Dacă atitudinea unor jucători nu a ajutat prea mult echipa, Warriors pregătește o nouă generație de jucători. Programul lor de recrutare pare să funcționeze cel mai bine. Au în lot foarte mulți copii, iar anul trecut aceștia au jucat câteva meciuri demonstrative atât de flag football, cât și de tackle.

Dacă jucătorii îșî păstrează seriozitate atât în teren cât și în afara lui, Warriors ar avea șanse foarte mari la câștigarea celui de-al treilea titlu în 2018.

Share With:
Rate This Article