HomeEchipeRetrospectiva 2017: Cluj Crusaders

Retrospectiva 2017: Cluj Crusaders

Pentru Cluj Crusaders, anul 2017 a fost unul aproape perfect. Deși la startul Campionatului Național de Fotbal American, clujenii nu aveau așteptări prea mari, la final însă au reușit să-și adjudece trofeul pentru a treia oară.

Sezonul trebuia să fie unul de reconstrucție. Aproximativ jumătate de lot era format din jucători debutanți și antrenorii erau dispuși să sacrifice sezonul pentru a-i putea integra în lot.

Surpriza a venit în cel de-al doilea meci, când au reușit să învingă pe teren propriu Bucharest Rebels. Au reușit să câștige la doar 1 punct diferență după ce au profitat de căderea oaspeților din repriza secundă.

Au arătat că pot fi învinși in deplasarea de la Timișoara, când 89ers a reușit să câstige derby-ul vestului. După acest episod însă nu au mai făcut pași greșiți până la final și au reușit să câștige RoBowl-ul pentru a treia oară. La fel ca în meciul disputat în compania Rebels, în finală field goal-urile au făcut diferența.

În 2018, Crusaders este una din candidatele la titlu, dar ambiția adversarilor va fi mare și misiunea de a-și apăra trofeul nu va fi una ușoară.

Share With:
Rate This Article