HomeEchipeRetrospectiva 2017: Mureș Monsters

Retrospectiva 2017: Mureș Monsters

Pentru Mureș Monsters, anul 2017 a adus cea mai bună clasare la finalul Campionatului Național de Fotbal American. Monsters au terminat pe locul al patrulea după prezența în fianala mică a competiției.

Parcursul mureșenilor nu a fost diferit de sezoanele anterioare, echipa este în continuare în căutarea primei victorii pe teren în CNFA. Ca și în sezonul precedent, au pierdut la limită meciul împotriva Bucharest Warriors.

Cum lotul crește de la an la an, iar jucătorii au acumulat experiență, singurul lucru care pare să le lipsească este un staff tehnic dedicat. Cu un grup de antrenori care să conducă de pe margine fără a fi nevoiți să intre și în teren, credem că performanțele Monsters ar putea crește considerabil.

Poate cel mai important punct al anului 2017 a fost meciul disputat de echipa sub 18 ani în compania juniorilor Warriors. Astfel Monsters s-au alăturat Bucharest Warriors și Bucharest Titans care și-au etalat juniorii în meciuri amicale.

Pentru 2018, Monsters pot spera la un loc pe podium, desigur pentru asta ar trebui să câștige măcar un meci în sezonul regulat. Sunt capabili de acest lucru și le dorim cât mai multe succese.

Share With:
Rate This Article