HomeEchipeRetrospectiva 2017: Timișoara 89ers

Retrospectiva 2017: Timișoara 89ers

În 2017, Timișoara 89ers s-a întors pe podiumul Campionatului Național de Fotbal American. După ce în 2016 terminase pe 4, a reușit să câștige meciul pentru locul la treilea după ce a învins Mureș Monsters.

A fost singura echipă care a reușit să învingă campioana Cluj Crusaders. După ce au reușit să câștige în meciul de pe teren propriu din sezonul regulat, 89ers nu au reușit să repete succesul și în meciul din semifinale.

Chiar dăcă au început sezonul cu o înfrângere la zero, țimișorenii și-au îmbunătățit jocul de la meci la meci. Pe teren propriu au reușit să câștige ambele meciuri iar în meciul din deplasare contra Bucharest Rebels au avut șansa lor. Din păcate în unele momente unii jucători nu au fost concentrați și acest lucru a redus din eficiența echipei.

Parteneriatul cu Reșița Locomotives a fost din nou de succes. Aportul reșițenilor s-a văzut, mai ales în plan defensiv, însă a fost insuficient pentru a putea spera la primul titlu de campioni.

În sezonul 2018, 89ers poate ajunge din nou în RoBowl, dar pentru a reuși acest lucru are nevoie de o mai mare concentrare a jucătorilor și poate puțin mai mult noroc.

Share With:
Rate This Article