HomeEchipeSuper Bowl XLVIII Party mioritic

Super Bowl XLVIII Party mioritic

Împrumutând nu doar sportul de pe este ocean, pasionaţii fotbalului american din România, jucători sau doar cunoscători ai sportului, s-au întâlnit în Bucureşti şi în ţară pentru a petrece şi viziona împreună Super Bowl-ul.

Cel mai mare grup de fani s-au adunat în Club Fire, pe Lipscani, acolo unde Bucharest Warriors au organizat deja tradiţionalul Super Bowl Party. Pe lângă echipă şi apropiaţi ai echipei, la petrecerea Warriors au venit şi jucători de la Bucharest Dacians şi o mare parte a arbitrilor de fotbal American din Bucureşti.

Neaşteptat, la un bar distanţă, în Mojo, Bucharest Wolverines au organizat şi ei Super Bowl Party-ul unde, pe lângă jucători şi apropiaţi, venind şi grupul de majorete al echipei. La pauză dintre reprize, în timp ce reclamele curgeau şi Bruno Mars îşi încălzea vocea, un grup mare de oameni se strângea la mijloc, între Mojo şi Fire, pentru a se saluta şi a împărtăşii impresii despre meci.

Chiar dacă pe teren sunt adversari de temut, jucătorii celor două echipe, fără echipamente şi playbook-uri, au ieşit de la căldura celor două cluburi, au înfruntat iarna bucureşteană, şi-au strâns mâinile şi au format o masă veselă de oameni ce împărtăşeau o pasiune comună: fotbalul american.

În altă parte a Bucureştiului, în Berăria Maxx, în Regie, Bucharest Predators au organizat o a treia petrecere Super Bowl bucureşteană, la care au participat şi membrii echipei Bucharest Rebels.

La Cluj, în Barul La Liga, echipa Cluj Crusaders s-a adunat pentru a viziona împreună SuperBowl-ul, iar în Timişoara, Pago Pub, membrii echipei 89ers s-au strâns pentru a se bucura împreuna de meciul care încheie sezonul NFL. O altă petrecere în ţară s-a ţinut la Târgu-Mureş, în Zeppelin Rock Bistro, acolo unde Mureş Monsters s-au adunat, cu mic, cu mare, pentru a sărbători finalistele la trofeul Lombardi.

Foto by Gabriela Tudor

Share With:
Rate This Article
Discuții