HomeEchipeTimisoara 89ers la Plai
timisoara 89ers plai

Timisoara 89ers la Plai

Și anul acesta, membrii echipei Timișoara 89ers vor promova fotbalul american la festivalul Plai, ediția 2017, organizat în localitate.

PLAI s-a născut din dorinţa unei comunităţi de voluntari implicați în acțiuni civice de a crea un un festival cum nu au găsit în oraş.

Festivalul PLAI trece printr-o reconversie majoră pentru a-şi continua dezvoltarea şi a provoca modul de gândire tradiţional, pentru a prezenta arta şi culturi care nu sunt accesibile prin festivalurile comerciale.

Cei care vor participa la eveniment ar trebui să se aștepte la muzică şi sunete pe care nu le-au mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-au mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiască. Detalii, pe evenimentul de Facebook dedicat.

Ca și în anii precedenți, echipa locală de fotbal american, 89ers, va fi prezentă la acest eveniment. Paul Ruja, președintele echipei, ne-a vorbit despre activitățile pregătite pentru acest eveniment, care se va derula de-a lungul celor 2 zile:

Competiție de aruncări cu mingea – cei interesați vor învăța cum se aruncă o minge de fotbal american, iar mai apoi vor putea să-și testeze priceperea într-un concurs cu premii.

Turneu de Flag Football – cei care se vor înscrie vor avea ocazia de a participa la un turneu cu premii alături de alți locuitori ai tărâmului Plai

Placare manechin – o scurtă demonstrație de placare, iar apoi manechinul îi așteaptă pe toți cei care vor să încerce placaje.

Workshop Importanța sportului în dezvoltarea personală – sportul oferă mai mult decât sănătate. Prin sport deprindem o mulțime de valori cum ar fi munca în echipă, respect și dorința de a reuși.

Cei aflați prin zonă nu trebuie să rateze acest festival și dacă tot ajung la festival, trebuie să treacă și pe la 89ers.

Share With:
Rate This Article