HomeFlagS-a încheiat ziua grupelor CFFC 2017
Crusaders Flag Football Challenge 2017

S-a încheiat ziua grupelor CFFC 2017

Astăzi s-au jucat meciurile din grupe la Crusaders Flag Football Challenge (CFFC), ediția a IV-a. Turneul a început la ora 11:00, dar în prealabil au fost trase la sorți cele 3 grupe. Detalii despre echipele participante, aici: Echipele de la Crusaders Flag Football Challenge.

  • Grupa 1 a fost formată din: White Crusaders, Teen Titans, Mountaineers și Timișoara 89ers.
  • Grupa a 2-a a fost formată din: Red Crusaders, Bucharest Titans, Bucharest Rebels și Yellow Monsters.
  • Grupa a 3-a a fost formată din: Softvision, Chișinău Sentinels, URSS – UNIQA Reiffeisen Software Services și Black Monsters.

În fiecare grupă am avut parte de meciuri frumoase și tensionate, dar de departe, grupa a 2-a fost cea mai dificilă, având în componență primele echipe Crusaders și Monsters, Bucharest Titans care a obținut locul al II-lea anul trecut la CFFC și Bucharest Rebels, câștigătoarea Rebels Winter Cup, al doilea turneu de flag cu tradiție în România, pe lângă CFFC.

La finalul meciurilor, s-au decis clasamentele pe grupe și participantele la sferturile de finale și semifinalele care se vor disputa mâine și care vor decide participantele la finale.

  • Clasamentul grupei 1: I -> Timișoara 89ers, II -> White Crusaders, III -> Mountaineers, IV -> Teen Titans.
  • Clasamentul grupei a 2-a: I -> Red Crusaders, II -> Bucharest Rebels, III -> Bucharest Titans, IV -> Yellow Monsters.
  • Clasamentul grupei a 3-a: I -> URSS, II -> Chișinău Sentinels, III -> Softvision, IV -> Black Monsters.

Direct în semifinale s-au calificat Red Crusaders și URSS cu 3 victorii. Timișoara 89ers, câștigătoarea grupei 1, a avut un egal cu White Crusaders, dar a avut un punctaveraj mai bun ca White Crusaders și astfel a fost prima clasată în sferturile de finală.

Alături de Timișoara 89ers, în sferturi vor juca echipele care au obținut locul al II-lea în grupele lor. Astfel, mâine, 20.08.2017, de la ora 10:30, sferturile se vor juca: Timișoara 89ers vs. Chișinău Sentinels și White Crusaders vs. Bucharest Rebels.

Câștigătoarea primului meci din sferturi va juca în semifinale împotriva Red Crusaders iar învingătoarea din al doilea meci împotriva URSS.

După încheierea meciurilor din grupe, s-a jucat un meci de flag U18 între jucătorii de 18 sau mai puțini ani de la ambele echipe Mureș Monsters împotriva jucătorilor de 18 sau mai puțini ani de la ambele echipe Bucharest Titans, carora li s-a alăturat un jucător din aceeași categorie de vârstă de la Bucharest Rebels.

Meciul de flag U18 a fost câștigat de către jucătorii din București, diferența fiind însă una mică, de un singur touchdown.

Dacă ești prin Cluj-Napoca sau împrejurimi, nu rata cea de-a doua zi Crusaders Flag Football Challenge ediția a IV-a. Meciurile vor fi tensionate și competiția sportivă garantată.

Share With:
Rate This Article