HomeInternaționaleRezumatul meciurilor din week-end

Rezumatul meciurilor din week-end

Chiar dacă NFL-ul este departe în acest sfârşit de săptămână am avut parte de trei meciuri internaţionale importante şi de un meci mioritic de 8 vs. 8 disputat în apropierea malului mării.

Sâmbătă s-au disputat toate cele trei meciuri internaţionale, toate dezechilibrate, între echipe în stadii vizibil diferite de pregătire. Primul, amicalul intitulat German-Japan Bowl aflat la ediţia a II-a, dintre echipele naţionale ale Germaniei şi Japoniei şi disputat la Kawasaki s-a încheiat cu scorul de 38 la 0 în favoarea japonezilor.

În ciuda eforturilor germanilor de a puncta măcar împotriva echipei Japoneze, aceştia nu au reuşit să treacă de o defensivă niponă nemiloasă.

Cel de-al doilea meci al sâmbetei s-a disputat între echipa naţională a Kuweitului şi echipa naţională a Coreei, în meciul de calificare al Asiei la Campionatul Mondial IFAF din 2015, care se va desfăşura la Stockholm, în Suedia.

Diferenţa dintre cele două echipe s-a văzut în diferenţa de scor din finalul meciului, disputa încheindu-se 69 la 7 în favoarea Coreei. Totuşi, echipa Kuweitului este de lăudat, reuşind să înscrie un touchdown în faţa echipei care reprezintă o ţară în care fotbalul american s-a jucat de pe la jumătatea anilor ’40.

Cel de-al treilea meci al sâmbetei s-a disputat la Thonon les Bains, în Franţa, între echipa gazdă, Black Panthers şi vizitatorii Cineplexx Blue Devils din Hohenems, Austria, primul meci al IFAF Europe Champions League.

Black Panthers au dominat întreg meciul, scorul final fiind 77 la 6 în favoarea campionilor Franţei. Atacul francezilor a fost năucitor iar apărarea nu a făcut greşeli semnificative. Pe de altă parte, Cineplexx Blue Devils au făcut deplasarea fără jucători cheie, accidentaţi.

Duminică, la Constanţa, pe terenul Oil Terminal, s-a disputat amicalul dintre Bucharest Rebels şi echipa gazdă, Constanţa Sharks. Meciul s-a terminat cu scorul de 13 la 8 pentru Constanţa Sharks.

Sursa foto: IFAF

Share With:
Rate This Article
Discuții