HomeNFLBears suferă înfrângere umilitoare

Bears suferă înfrângere umilitoare

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din săptămâna a 10-a de NFL s-a disputat în Green Bay, acolo unde Packers au fost gazdele rivalilor de divizie, Chicago Bears.

Între cele două echipe este o rivalitate la fel de veche ca NFL-ul, iar în ultimii ani, deşi se întâlnesc de 2 ori pe an, Packers au avut aproape mereu câştig de cauză.

Acest meci a fost însă unul devastator pentru echipa din Chicago. Aaron Rodgers, QB-ul Packers, a pasat pentru 6 touchdown-uri în prima jumătate a meciului. De cealaltă parte, Jay Cuttler, QB-ul Bears, a aruncat o intercepţie şi a avut un fumble în aceeaşi primă jumătate.

În ciuda victoriei fără drept de apel, scorul final fiind 55 la 14 în favoarea echipei din Green Bay, Packers au de arătat că sunt o echipă demnă de playoff-uri, Bears, ocupând ultimul loc în divizie, având doar 3 victorii în această ediţie de campionat.

În săptămâna a 11-a, Packers vor primi vizita celor de la Philadelphia Eagles în timp ce Bears vor fi gazdele unei alte rivale de divizie, Minnesota Vikings.

Sursa foto: http://www.dailyherald.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții