HomeNFLCincinnati Bengals vs Cleaveland Browns – Bengals pierde rusinos

Cincinnati Bengals vs Cleaveland Browns – Bengals pierde rusinos

Meciul Bengals vs Browns a adus surprize de proporţii fanilor echipei Bengals. Pe de altă parte, după 5 victorii, 2 înfrângeri şi egalitate, Bengals suferă în săptămână a 10-a o nouă înfrângere.

Urmărind meciul, Bengals au putut fi descrişi doar prin următoarea expresie: o echipă cu un ritm instabil. Începând cu greşelile QB-ului şi terminând cu ratarea oportunităţilor la fiecare pas, Bengals a reuşit să înscrie doar 3 puncte şi toate în primul sfert.

Rivalii lor, Browns au reuşit să menţină un joc constant, utilizând fiecare şansă oferită, înscriind 24 de puncte până la final. Primul sfert al meciului le-a adus celor de la Brown 7 puncte în urma unui touchdown. A doilea sfert a fost încununat cu 10 puncte, restul de 7 puncte fiind obţinute în cel de-al treilea sfert. Conform antrenorului principal, acest meci a fost unul de o importanţă deosebită pentru ei şi a subliniat unitatea echipei.

Cei de la Browns au avut până acum 6 victorii şi 3 înfrângeri.
Urmează în schimb două meciuri în următoare săptămâna ce pot uşor modifica clasamentul: Bengals vor juca împotriva celor de la Saints, iar Brown îi vor înfrunta pe Texans.

Sursă foto: http://fansided.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții