HomeNFLDivisional WeekEnd

Divisional WeekEnd

A mai trecut o săptămână din playoff-urile NFL şi SuperBowl-ul se apropie vertiginos. În săptămâna divizională care tocmai ce s-a încheiat, meciurile nu au mai fost la fel de echilibrate iar întoarcerile de situaţie inexistente.

În primul meci al week-end-ului, pe o vreme mohorâtă şi ploioasă la Seattle, ofensivele au avut un început dificil. Seahawks au dominat însă de la început până spre finalul meciului. În primele trei sferturi doar echipa gazdă a înscris puncte, 16 la număr, iar ofensiva Saints nu a reuşit să obţină o victorie în ultimul sfert, deşi au marcat 15 puncte. Meciul s-a încheiat 23 la 15 în favoarea Seahawks după un touchdown semnat Marshawn Lynch.

Cel de-al doilea meci al sâmbetei s-a disputat între Indianapolis Colts şi New England Patriots. Un meci oribil pentru tânărul Andrew Luck care a încercat să ţină pasul unei ofensive Patriots care funcţiona ca un ceasornic elveţian. Deşi în primele trei sferturi meciul s-a prezentat totuşi echilibrat, în ciuda intercepţiilor aruncate de Luck, în ultimul sfert Patriots au marcat 2 touchdown-uri, Indianapolis nereuşind să ajungă în end zone-ul advers. Meciul s-a terminat 43 la 22 în favoarea Patriots.

Primul meci al duminicii s-a disputat între San Francisco 49ers şi Carolina Panthers. Defensiva 49ers a oprit fără drept de apel ofensiva Panthers, până la final echipa din Carolina reuşind să înscrie doar 10 puncte, faţă de 23 ale celor din 49ers.

Ultimul meci al săptămânii divizionale s-a disputat în Denver, între echipa locală Broncos, condusă de Payton Manning şi echipa vizitatoare, San Diego Chargers. Deşi defensiva Chargers a reuşit să ţină la doar 24 de puncte ofensiva Broncos, ofensiva echipei din San Diego nu a reuşit să depăşască punctajul, scorul final fiind 24 la 17 în favoarea Broncos.

Săptămâna viitoare se vor juca finalele de conferinţe. Pentru conferinţa AFC se vor lupta New England Patriots şi Denver Broncos iar pentru conferinta NFC San Francisco 49ers şi Seattle Seahawks.

Photo: Harry How/Getty Images theepochtimes.com

Share With:
Rate This Article
Discuții