HomeNFLGiants cedează din nou

Giants cedează din nou

Începuturile de sezon nu sunt atuul echipei din New York, însă a demonstrat că poate reveni și se poate califica în Playoff. După ce în prima etapă s-a întors învinsă din deplasarea de la Detroit, în cea de-a doua a primit vizita celor de la  Arizona Cardinals. Întâlnind o echipă cu mai mulți jucători accidentați, printre care si quarterback-ul Carson Palmer, Giants aveau ocazia ideală pentru a înregistra prima victorie din sezon.

Primul sfert a început cu posesia Cardinals care au finalizat drive-ul cu un touchdown. Prima posesie a celor de la Giants a dus mingea până pe linia de 30 yarzi a terenului advers unde quarterback-ul, Eli Manning, a „reușit” să arunce o pasă interceptată de cei de la Cardinals. La finalul sfertului, tabela arăta scorul de 10-0, oaspeții reușin și un field goal.

Începutul celui de-al doilea sfert a găsit ofensiva gazdelor în teren. Drive-ul era să se încheie cu o nouă minge oferită cadou adversarilor, după ce Manning a scăpat mingea. Arbitrii au dat însă înapoi mingea celor de Gaints, gratuit s-ar putea spune, după o penalizare împotriva defensivei. Până la pauză s-a mai redus din diferență, Giants reușind să marcheze un touchdown după o recepție a lui Randle care a agățat mingea cu o singură mână.

Repriza a doua a început de la scorul de 10-7 pentru oaspeți. Defenisva celor de la Giants a reușit să oprească ofensiva condusă de rezerva Drew Stanton pentru al doilea sfert consecutiv. Pe finalul sfertului 3, Giants au marcat un nou touchdown și treceau la conducere.

După două sferturi bune, defensiva gazdelor a revenit la jocul slab și în cel de-al patrulea sfert a „primit” mai multe penalizări. Cardinals nu au reușit decât un field goal în primul drive, reducând astfel diferența de pe tabelă la un singur punct. Giants nu au reușit să avanseze prea mult cu mingea și au apelat la un punt care a fost returnat în touchdown de returner-ul Ginn. Oaspeții au încercat o conversie de 2 puncte, care nu a reușit însă.

Echipa specială a celor de la Giants a greșit grav pentru a doua oară la returnarea kick-ului. Returner-ul Demps a scăpat mingea care a fost de adversari aproape de linia de 20 yarzi. Deși aproape de red zone, Cardinals nu au reușit decât un field goal. Cu mai bine de 8 minute rămase, Manning părea în stare să recupereze diferența de 8 puncte de pe tabelă. Deși au ajuns până în red zone, Giants au cedat mingea adversarilor după ce Rashad Jennings, RB-ul gazdelor, a alunecat și a scăpat mingea. Până la final, Cardinals au mai marcat un field goal, ducând scorul la 25-14.

Se poate spune că Giants s-au bătut singuri, deoarece nu au reușit să profite de probremele de efectiv alea adversarilor. Apărarea și-a făcut destul de bine treaba. Cu excepția touchdown-ului marcat în debutul meciului, ofensiva Cardinals a marcat doar field goal-uri. Oaspeții au știut să profite de cadourile primite și au câștigat partida.

Etapa viitoare cei de la New York Giants vor primi vizta celor de la Huston Texans, o echipă care vine după 2 succese și pare un adversar mai greu decât cel din etapa aceasta. Arizona Cardinals va juca pe teren propriu împotriva colegei de divizie San Francisco 49ers, care vine după o înfrângere. Cardinals conduce divizia din care face parte, divizie în care se mai află si campionii de la Seattle Seahawks și  St. Louis Rams.

Sursa foto: nydailynews.com

Share With:
Rate This Article
Discuții